65

Giel Peetershof is dé nieuwe bouwlocatie voor mensen met echte duurzaamheidsambities. Giel Peetershof ligt in het karateristieke, landelijke Noord-Limburgse Egchel. De toekomstige bewoners van Giel Peetershof houden van natuur, rust en duurzaamheid vanuit een innovatieve en moderne manier van denken over de toekomst. De spelregels van Giel Peetershof:
 
1. U voorziet zo veel mogelijk in uw eigen energie

2. U kiest voor duurzame technische installaties (bijv. zonnepanelen, warmptepomp, ijsverwarming, kleine windmolens (energy-balls))

3. U gebruikt natuurlijke of milieuvriendelijke materialen

4. Afvalwater wordt gezuiverd door een helofytenfilter

5. Afvalscheiding is vanzelfsprekend

6. U heeft iets over voor een ander
 
Op deze bijzondere locatie is ruimte voor een kleinschalig Quokka plan! Natuurlijk met bovengemiddeld duurzame en klimaatvriendelijke Quokka Bungalows. Daarom hebben we samen met ecologische bouwer Orga Bouw voor deze plek een speciale ecologische Quokka Bungalow ontwikkeld: de Quokka Giel.
 
Op 24 november presenteren we de Quokka Giel op de inspiratiewoonmarkt in Egchel. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen! De inspiratiewoonmarkt vindt plaats van 19:00 tot 22:00 in gemeenschapshuis ‘t Erf, Kapelaan Nausstraat 5, 5987 AR in Egchel. Klik hier voor meer informatie over deze avond.
 
Voor meer informatie over Giel Peetershof, ga naar de website van Giel Peetershof.