Buurt

exterieur-metselwerk

exterieur-hout

Wonen met gelijkgestemden
Net zo belangrijk voor een optimale woonbeleving is de buurt. Quokka Bungalow gaat uit van wonen met gelijkgestemden en stimuleert betrokkenheid tussen buren. Door de kleinschalige opzet kent u uw buurtgenoten. U weet elkaar te vinden als het nodig is…of gewoon voor de gezelligheid!

 

Wonen aan een straat of binnenhof
Afhankelijk van de lokale context en de wensen van de bewoners zijn de bungalows gesitueerd aan een straat of aan een sfeervolle binnenhof. In het laatste geval is de binnenhof collectief eigendom van alle bewoners. U bepaalt zelf hoe de binnenhof eruit ziet en hoe deze wordt gebruikt en onderhouden. Misschien dient de binnenhof vooral als fraaie entree en besteedt u het onderhoud maar al te graag uit. Misschien wordt de binnenhof een ontmoetingsplek die u samen beheert (leuk als u groene vingers heeft!). Of iets daartussenin.

 

Parkeren
Parkeren gebeurt in principe aan de rand van de binnenhof, zodat u de binnenhof ook echt als hoogwaardige collectieve ruimte beleeft. U kunt wel met de auto tot aan de voordeur rijden, bijvoorbeeld om uw boodschappen uit te laden. En handig als u wordt opgehaald. Indien wenselijk zijn binnen Quokka Bungalow ook alternatieve parkeeroplossingen mogelijk – voor de deur of in een garage aan huis.

 

vogelvlucht-8-woningen-eco

vogelvlucht-4-woningen-ecovogelvlucht-2-woningen-eco