Woning

interieur

De woningen zijn geschakelde of vrijstaande gelijkvloerse bungalows die volledig zijn ontworpen op ruimtebeleving en comfort. Dus geen overbodige vierkante meters meer, alleen maar aangename ruimtes waarvan u optimaal kunt genieten.

De basisplattegrond van de standaard bungalow heeft een gebruiksoppervlak (gbo) van ca. 120 m2. Wonen en slapen gebeurt op de begane grond (92 m2 gbo). Vanuit de woonkamer en slaapkamer stap u zo op uw riante patio waar u volledige privacy geniet. Aan de slaapkamer beneden ligt ook de badkamer. Een bescheiden opbouw biedt ruimte voor een logeerkamer, kantoor of atelier – zo u wilt met openslaande deuren naar een dakterras. Vanzelfsprekend kunt u er ook voor kiezen om boven te slapen en de extra kamer beneden anders te benutten… Er is voldoende bergruimte in de bungalow. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Door de zorgvuldige materiaalkeuze is uw woning bovendien energiezuinig en onderhoudsvrij.

 

Quokka Bungalow Standaard:

Basisplattegrond variant 1
plattegronden-bungalow-standaard1

Basisplattegrond variant 2
plattegronden-bungalow-standaard2

Specificaties Quokka Bungalow Standaard:

Bebouwingsoppervlak: 101 m2
Bruto vloeroppervlak / BVO: 140 m2 (begane grond: 101 m2; opbouw: 39 m2)
Gebruiksoppervlak / GBO: 124 m2 (begane grond: 92 m2; opbouw: 32 m2)
Patio: 24 m2
2 slaapkamers
1 badkamer + apart toilet
aparte berging
10,8 m x 12,0 m x 7,0 m

 

Quokka Bungalow Compact:

plattegronden-bungalow-compact1

Specificaties Quokka Bungalow Compact:

Bebouwingsoppervlak: 89 m2
Bruto vloeroppervlak / BVO: 124 m2 (begane grond: 89 m2; opbouw: 35 m2)
Gebruiksoppervlak / GBO: 109 m2 (begane grond: 81 m2; opbouw: 28 m2)
Patio: 20 m2
2 slaapkamers
1 badkamer + apart toilet
aparte berging
10,2 m x 11,1 m x 7,0 m

 

Ruimte voor specifieke wensen
We hebben de basisplattegrond met zorgvuldigheid ontworpen vanuit de wensen en eisen van de doelgroep. Binnen de basisplattegrond zijn nog allerlei indelingsvarianten mogelijk. Wellicht heeft u ook specifieke wensen en eisen die u graag verwezenlijkt ziet in uw volgende woning. Tijdens het ontwikkelproces lopen we al uw wensen uitvoerig met u door en werken we samen toe naar een bijzondere op maat ontworpen droombungalow.

 

Quokka Eco
De ecologische variant van Quokka Bungalow gaat uit van zeer energiezuinige woningen die zoveel mogelijk gebouwd zijn met natuurlijke (bio-based) materialen. Dat maakt dat een nagenoeg CO2 neutraal bouwproces mogelijk is en er ook nog eens een extra aangenaam binnenklimaat ontstaat. Slimme wateropvang zorgt ervoor dat regenwater op verschillende manieren gebruikt kan worden in en rondom de woning. De ecobungalows zijn bovendien energiezuinig én energie-opwekkend. Op het dak (n.t.b. te oriënteren naar de zon) liggen zonnepanelen.