Ontwikkelproces

voorgevel-hout

Quokka | projectontwikkeling

Quokka Bungalow projecten worden ontwikkeld op verschillende plekken in Nederland. U kunt op deze website uw e-mailadres achterlaten om bericht te krijgen als er ergens in uw voorkeursregio een Quokka Bungalow project van start gaat.

 

Quokka | samenbouw

Quokka Bungalow wordt ook op uw initiatief ontwikkeld. Zodra er in een specifieke regio voldoende geïnteresseerden zijn in Quokka Bungalow – dat kan een groep vrienden zijn, of een nieuw collectief van individuele huishoudens – gaan we aan de slag. Op basis van specifieke wensen en eisen werken we de plannen verder uit en realiseren we uw ideale bungalow.

 

Quokka samenbouw stap voor stap:

 

1. Wanneer er in een bepaalde regio voldoende mensen zijn om een Quokka Bungalowproject mogelijk te maken, gaat het het Quokka team op volle kracht op zoek naar potentiële ontwikkellocaties. Aan die locaties stellen wij een aantal randvoorwaarden, waaronder:

  • in of nabij het centrum / dagelijkse voorzieningen
  • dichtbij een OV opstappunt (bij voorkeur in de buurt van een treinstation)
  • een aantrekkelijke omgeving

 

2. Zodra wij een concrete ontwikkellocatie in het vizier hebben, organiseren wij een bijeenkomst voor alle mensen die in de betreffende regio mogelijk geïnteresseerd zijn in een Quokka Bungalow project. Met elkaar bepalen we onze belangrijkste woonwensen en wooneisen.

 

3. Vervolgens gaat het Quokka team aan de slag om deze wensen en eisen uit te werken in een Quokka Bungalow project voor de beoogde locatie.

 

4. We organiseren een tweede bijeenkomst waarin we de uitgewerkte plannen presenteren. U bepaalt of u door wilt gaan met het Quokka Bungalow project of niet.

 

5. Met de toekomstige bewoners doorlopen we een professioneel en persoonlijk ontwikkelproces waarin de bungalows naar uw wensen verder worden uitgewerkt.